Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

December is grijs en nat begonnen. Met dit weer verwacht je ook echt geen kittens meer. Als er dan toch nog een duootje kittens vrij voor adoptie wordt gezet, worden alle records in een mum van tijd verbroken. Al snel had de planning iemand aan de lijn die een afspraakje met het pleeggezin maakte. Intussen kwamen erg veel mails binnen, allemaal voor hetzelfde duootje. Helaas moeten we dan een aantal mensen teleurstellen. Ja, het loopt storm voor de laatste kittens van het seizoen. Toch zitten in de dierenasielen ook nog veel superlieve en sociale jongvolwassen katjes die hunkeren naar een eigen plekje. Hopelijk krijgen zij tijdens de winter ook hun langverwachte kans op een thuis.

Traditioneel zijn er in de maand december warme acties (Music For Life)  ten voordele van onze opvang. Hieronder alvast een actie in de kijker.

Raamtekeningen: laat een mooie tekening maken op jouw raam ten voordele van onze opvang (ENKEL regio Mol – Balen – Lommel – Neerpelt – Overpelt).

Manon tekent een winters tafereel op een raam bij jou thuis of in je zaak. Liever iets anders? Dat kan! Permanente muurtekeningen zijn ook mogelijk. Meer info

Wil je ook graag iets op touw zetten? Meld je aan op deze link

 

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!