Cat Shelter Limburg: opvang voor hulpbehoevende kittens

Hulpactie dieren noodweer

Noodweer trof enkele regio’s in België keihard met nooit eerder geziene gevolgen voor mens en dier. De nood aan hulp is groot. Niet alleen nu, maar nog wekenlang. Zowel huisdieren die dakloos zijn als zwerfdieren hebben de steun nodig van dierenliefhebbers die hun steentje willen bijdragen.

Lees verder »

Wel en wee juni

Elk jaar is juni de maand dat de toestroom van kittens niet te stoppen lijkt. Na de vele meldingen in mei geraken al onze opvangplekjes

Lees verder »

Kittens ter adoptie

Sinds half juni komen een heleboel snoetjes zichtbaar in onze rubriek ‘adoptie’. Neem zeker een kijkje en neem contact op met onze planning voor meer

Lees verder »

Wel en wee mei

In mei nemen elk jaar de meldingen toe. Moederkatjes met kroost, babykittens te vroeg weg van de moeder, maar ook kittens met zieke oogjes hebben hulp nodig.

Lees verder »

Wel & wee lente

Met de lente in het land, ging ook het kittenseizoen van start. En dat verliep naar jaarlijkse gewoonte druppelsgewijs met de eerste babykittens en hoogzwangere moederkatjes.

Lees verder »

Promotie draagtas/pakket

Bestel vandaag nog dit promopakket met de superleuke ecologische draagtas, een luxe valeriaankussentje voor je viervoeter en de minigids ‘I love happy cats’ tijdelijk aan 15 euro.

Lees verder »