Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Succesverhaaltjes

We kregen na een oproep rond de feestdagen vele leuke succesverhaaltjes toegestuurd.

Kerstkittens en -katjes

Recente succesverhaaltjes

Knul & Knol, Baliƫn & Bonjovi, Sato & Seguro, Bink & Brook, Diem & Duplo en Parkir & Mandu doen het allemaal prima in hun respectievelijke nieuwe thuis!

Sommige kittens worden ware avonturiers. Kijk maar naar Pizza, die reist heel graag met de trein.

De oudere garde

Tad, nu Tico, werd in 2014 geadopteerd. Hij heeft het nog steeds goed naar zijn zin en is vriendjes met de andere katjes.

Dan heb je de grapjassen onder de adoptanten šŸ™‚

Fundraising

Ook al is de winterperiode voor onze kittenopvang een rustiger periode. We zitten niet stil, want voor de start van het nieuwe werkingsjaar moeten weer heel wat centjes ingezameld. Steunen kan op BE43 7785 9170 4301.

Dankzij MaxiZoo krijgen we ook de kans om extra materialen en voeding in te zamelen. Daar zijn we hen heel dankbaar voor!

De inzamelactie die Dierendonatie.be voor ons opstartte werd ook een succes. We gaan het nieuwe seizoen van start kunnen gaan met een heleboel dagporties van Viyo die onze patiƫntjes helpen met de nodige vitamines bij het aansterken.

Dank aan iedereen die centjes of spulletjes doneert!

Op zondag 16 februari staat onze eigen fundraiser op de agenda. Ons feel good event Swishing & Sweets is niet alleen goed voor jezelf, je helpt de afvalberg verkleinen, dus goed voor het milieu en alle inkomsten gaan naar de verzorging van hulpbehoevende kittens.

Niet twijfelen dames: schrijf voor 9/2 in om samen met je vriendinnen een nieuwe garderobe te komen kiezen, jezelf te laten verwennen en iets heerlijks te smullen ten voordele van het goede doel.

Alle info: www.swishingandsweets.be

Nieuwsgierig naar de vele leuke items die we reeds voor jullie in petto hebben? Volg dan zeker onze instagramaccount of onze FB pagina voor dit event.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!