Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

9 januari.  Een graatmager halfwasje met erg zware ademhalingsproblemen kwam via de collega’s van het noodasiel bij ons in de opvang.  Danone kreeg extra zuurstof via de zuurstofgenerator en werd geaerosold wat hem alvast beter liet ademhalen maar hij zit nog met erg veel snot (zie foto)

 

10 januari.  Vandaag verhuisde Giorgio naar zijn nieuwe thuis. Hij gaat voortaan door het leven als Charlie. Voor zijn pleegmama was het weer even slikken om deze hartendief te laten gaan. Katjes die bang en onderkomen in opvang komen en dankzij jouw goede zorgen openbloeien, dat doet je echt wat. Maar laten adopteren wilt ook zeggen dat er weer plek en ruimte is voor nieuwe katjes in nood.

 

11 januari.  We kregen vandaag een mailtje van Pole Tricks dat hun show case in december een mooi bedrag van 460 euro heeft opgebracht. Nogmaals hartelijk dank aan het voltallige team van Pole Tricks!

 

12 januari.  Lieve Nio werd  als ‘schootzoeker’ in de kijker gezet op facebook en kreeg een afspraakje te pakken voor dit weekend.  Nio is na zijn akelige avontuur met andere katten die hem terroriseerden intussen helemaal bekomen en geniet van alle aandacht! Een thuis waar hij alle aandacht en ruimte voor zich heeft, daar kijkt hij echt naar uit.

 

13 januari. Helaas doet Brockie het na afloop van zijn antibioticumkuur het weer wat minder. Deze onfortuinlijke knul heeft het knap lastig om er volledig bovenop te komen en eet niet voldoende.  We houden hem daarom nog liever een tijdje onder onze hoede. Om die reden werd Brockie dan ook ‘in behandeling’ gezet op de website en kan hij nog even geen bezoek ontvangen totdat we meer zicht hebben op zijn situatie.

 

14 januari.  Nio kreeg deze voormiddag bezoek. Hij keek eerst eventjes de kat uit de boom maar kwam nadien vrolijk spelen en kon meteen mee naar zijn nieuwe thuis waar hij het huis en alle aandacht helemaal voor zich alleen zal hebben. We wensen hem alvast het allerbeste in zijn warme en liefdevolle thuis!

 

15 januari.   Dit weekend werden de voorbereidingen opgestart voor onze volgende Swishing & Sweets op zondag 26 maart. Voor wie het event nog niet kent, neem zeker een kijkje op deze link  Kan je zelf niet komen, maar ken je dames die interesse hebben in deze verwennamiddag? Nodig hen zeker uit. Alle inkomsten zijn ten voordele van onze opvangkittens.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!