Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

7 november. Melders zorgden al 7 weken voor een zwerfkat en haar kroost. Ze kon veilig moederen in het tuinhuis, maar de kittens zouden het uiteindelijk buiten in kou en regen het erg lastig krijgen. Een warme thuis op termijn zou beter zijn. Het nestje kwam dan ook in opvang voor socialisatie.

 

8 november. We kregen melding van een doodzieke zwerfkat in Bocholt. Een vrijwilligster reed op en schrok hoe erg de kat er aan toe was. Er werd meteen doorgereden naar die dierenarts die alleen maar kon vaststellen dat het arme dier op het einde van zijn krachten was. De toestand van de kat was zo schrijnend dat geen hulp meer kon baten ūüôĀ

Wel en wee betekent trieste momenten afgewisseld met positief nieuws. En gelukkig maakten we vandaag dan toch ook een positief momentje mee toen we vernamen dat Anu en Argus, een duo dat al erg lang wachtte, eindelijk die welverdiende nieuwe thuis vond.

 

9 november.¬† Het is buiten 6 graden en het regent. Je zou denken dat het kittenseizoen intussen ver achter ons ligt. Niets is minder waar. Twee kittens van amper¬†300 grammetjes¬†kwamen vandaag via het dierenasiel van Genk onder onze hoede…

 

10 november. ¬†Een aantal van onze oudere kittens kreeg een vrijwilliger op bezoek die mooie foto’s kwam nemen. Het blijft voor hen moeilijk om een thuis te vinden zolang jong grut blijft binnenkomen. Zo onterecht! Zij zijn volledig in orde, hun karaktertje en temperament is al veel duidelijker zichtbaar en ze hebben zoveel vriendschap te geven. We duimen dat dit weekend een aantal van hen toch een bezoekje te pakken kan krijgen. ¬†Jonge kattin Esra verblijft intussen samen met haar dochtertje Ezly al maanden in een aparte ruimte en heeft echt nood aan meer ruimte en aandacht. Een thuis waar geen andere katten of waar geen hondjes zijn en waar ze op termijn in rustige omgeving ook een stapje buiten kunnen zetten is voor hen ideaal.

 

11 november. Paige, één van de eerste moederkatjes van dit seizoen verhuisde vandaag naar haar gouden mandje. Deze lieve meid heeft maanden moeten wachten maar we zijn ervan overtuigd dat ze het in haar nieuwe thuis optimaal naar haar zin zal hebben en dat is het belangrijkste!

 

12 november. Beleef Chocolade op 20 november. Twijfel niet om in te schrijven. Zelfs bij kou en regen kan je alles gewoon indoor meemaken! Alle vragen en proevertjes zijn ook in de grote zaal te verkrijgen. De inschrijvingen voor de feestformule worden 14 november afgesloten!

 

13 november. ¬†Intussen worden onze oudere kittens in de kijker gezet op onze facebookpagina en blijft het wachten op mogelijke adoptanten die hen een thuis willen geven…

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!