Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Helaas kwam voorbije week een duo jong volwassen katjes na 4 jaar terug van plaatsing.  Ze pasten niet meer in de nieuwe gezinssituatie. Het breekt keer op keer ons hart zoiets te lezen, maar we zijn wel opgelucht dat adoptanten dit eerlijk durven toegeven zodat gezocht kan worden naar een nieuwe thuis waar ze welkom zijn en meer aandacht kunnen krijgen.

Vince & Vanity zijn een grappig duo. Hun ronde kopje en ogen als schoteltjes kijken je vaak verwonderd aan en toveren meteen een glimlach op ieders gezicht. Het duo houdt van een spelletje, maar geniet ook van rustige momenten. Ze zoeken een thuis bij mensen die reeds gesetteld zijn waar geen andere huisdieren aanwezig zij en waar niet meteen een verhuis of uitbreiding van het gezin is gepland. Ze hebben echt nood aan een stabiele omgeving en routine. Vince & Vanity zijn geen katten die overdreven aandacht opeisen maar vinden gezelschap in hun omgeving gewoon fijn. Ze zijn nieuwsgierig en komen graag meekijken wat je aan het doen bent. Een aaike tussendoor vinden ze super.  Het zijn katten die een volledige binnenhuisomgeving gewoon zijn.

We hopen dat het voor hen snel lukt om een goede match te vinden, want ze verdienen het echt!

Voor meer info: bel 0472/64.80.99 (17u-21u) of mail naar planning@catshelter.be

 

Op zondag 11 maart stond onze jaarlijkse gezinnenbijeenkomst op het programma. Bij een hapje en drankje en een kattenquiz werd het voorbije werkingsjaar overlopen, werden afspraken gemaakt en werd verzorgingsinfo gegeven voor het nieuwe kittenseizoen.

We kregen ook bezoek van Martine Verheyen. Zij zamelde zomaar even 2250 euro in door prachtige en unieke items van Pernood & Cootje te maken en te verkopen ten voordele van onze opvangkatjes. Dit gebaar is niet alleen ontzettend hartverwarmend maar maakt ook een immens verschil uit voor onze organisatie die elk jaar ontzettend hard moet knokken om aan de nodige middelen te geraken om zovele hulpbehoevende zwerfkittens in nood al het nodige te kunnen bieden. Heel erg bedankt Martine in naam van ons team en alle pleegkittens die we hier dit jaar mee kunnen helpen!

 

Intussen werd een nieuwe FB pagina aangemaakt om voor ons Swishing & Sweets concept een bredere doelgroep te kunnen bereiken. Help ons dit leuke event meer in de kijker te zetten bij vriendinnen en collega’s.  Dit event is een verwendag voor hen maar een enorme hulp voor onze opvang om nog meer katjes te kunnen helpen!

 

En voor wie het nog niet zou hebben gezien, onze FB fotowedstrijd loopt als een trein. Het thema ‘zonnekloppers’ valt duidelijk in de smaak. De vele foto’s van gelukzalige katten in het zonnetje doen alvast ontzettend deugd om te zien. Deelnemen aan de wedstrijd kan nog tot vrijdagavond. Zaterdag worden de winnaars bekendgemaakt.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!