Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

5 december.  Francis ging vandaag naar de hartspecialist. We konden opgelucht ademhalen.  Er was geen reden om ons zorgen te maken. Deze lieve knul wordt binnenkort gecastreerd en kan daarna hopelijk verhuizen naar een thuis waar hij veel aandacht kan krijgen. Katjes die het door omstandigheden moeilijker hebben gehad, worden door onze pleeggezinnen vaak rotverwend met extra aandacht. En eens ze dat gewoon zijn 😉

 

6 december. Na het spoedoproepje voor het duo Snibi en Smalle kregen we heel wat reacties. Het bericht werd ruim 300 keren gedeeld en bereikte intussen zo’n 30.000 mensen. Dank aan iedereen om het bericht zo massaal te delen! Er waren kandidaten voor de katjes apart, maar gelukkig ook voor hen als duo samen, wat uiteraard het allerleukste voor hen is.  Zo kregen ze een afspraakje te pakken en vonden na maanden wachten eindelijk een thuis. Helaas kregen we drie dagen later telefoon dat Snibi en Smalle alweer weg moesten, wegens allergie van hun nieuwe baasje.

 

7 december.   Gisteren kregen Pecan en Pollie een bezoekje en werden ze besproken. Ze kunnen heel binnenkort naar hun definitieve thuis verhuizen. Alweer een duootje dat met zijn kontje in de boter is gevallen 🙂

 

8 december.  Vandaag startte een actie in het kader van de Warmste Week ten voordele van Cat Shelter.  Leefschool De Leefvlinder uit Peer organiseert tot en met 21 december een koekenbak ten voordele van onze opvangertjes. Deze worden op de speelplaats verkocht ten voordele van onze organisatie.
(Je kan voorlopig enkel ter plaatse kopen en dus niet bestellen). Alvast een dikke merci en veel succes met deze leuke actie!

 

9 december.  Vandaag moesten we plots afscheid nemen van kleine Satin. Bij een routinebezoek bij de dierenarts ging Satin plots achteruit. Er werd alles aan gedaan om hem erdoor te kregen, maar helaas … Rust zacht lieve Satin!

 

 

10 december.  Snibi en Smalle kwamen ondertussen terug in opvang. Tweemaal op een week tijd verhuizen was zeer stressvol voor deze lieverds. Ze verlangen echt naar een thuis waar ze kunnen blijven en waar ze de kans krijgen om helemaal open te bloeien.

 

 

11 december.  Deze week vonden een heel aantal duo’s een thuis. Zo vertrokken Murdock en Mortimer, maar ook Randy Paret en Ricardo vonden hun gouden mandje. En dat doet deugd, want onze oudere kittens en halfwasjes hadden het echt behoorlijk lastig om eindelijk aan de beurt te komen. Zo zijn ook Leelo (zie foto), Noé en Ezra & Elzy nog op zoek naar hun gouden mandje.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!