Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Onze twee lieve loebassen Paulo & Pedro hebben deze week een oproepje gedaan op onze FB pagina. Het is namelijk niet zo eenvoudig om voor dit jong volwassen duootje een thuis te vinden. De rakkers zijn amper een jaartje oud, maar ze hebben niet de looks van een kitten. Wat ze wel hebben is onvoorwaardelijke vriendschap als je hen in je hart sluit. Wil je geen onstuimig kitten in huis maar jonge katers die speels zijn, maar ook rustige momenten hebben? Informeer zeker voor meer info want hun pleegmama kan je perfect vertellen wat hun karaktertje is. Een groot voordeel ten opzichte van kittens!

Achter de schermen wordt intussen hard gewerkt aan de volgende editie van onze Swishing & Sweets. Het is nog steeds een vrij onbekend concept, maar wel eentje waar we 100% achter staan. Een verwendag terwijl je dieren helpt en de afvalberg mee helpt verminderen? Daar kunnen we alleen maar enthousiast naar blijven streven. Kan je niet zelf komen en ken je het principe van swishing? Vertel het aan je vriendinnen.

Mond-aan-mond reclame werkt voor dit event echt het beste. Zij die ooit geweest zijn weten intussen dat het gewoon een superleuke namiddag is waar je zelf van geniet maar waar je nadien ook met een heel goed gevoel (en een heleboel nieuwe kleding die jou niets heeft gekost!) naar huis gaat.

Tot en met woensdag 13 februari kan je nog vooraf inschrijven of kleding binnenbrengen. Dit geeft jou het voordeel om nog meer punten op jouw kaart te verzamelen (op de dag zelf max. 5 items per persoon) en om een uurtje vroeger (om 13u) te starten.

Meer weten wat het precies is? Kijk op onze Swishin & Sweets website of volg ons FB pagina waar nieuwe items in de kijker worden gezet.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!