Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

30 oktober. De temperaturen namen intussen een duik omlaag, wat geen goed nieuws is voor babykittens die nu buiten gevonden zonder moederkat.  Zo kwam Blue Berry binnen via de collega’s van het dierenasiel van Lommel. Hij werd moederziel alleen gevonden, onderkoeld en amper 150 grammetjes in gewicht.  De uk werd doorgebracht naar een pleeggezin dat hem meteen in een digitale couveuse installeerde zodat hij op temperatuur kon komen alvorens gretig van zijn papflesje te drinken.

 

31 oktober.  Op een plek in Beringen lopen ontzettend veel zieke kittens rond.  Een aantal van hen kwam intussen in opvang, een aantal moet nog gevangen worden. Vandaag kwamen er alweer 3 kittens binnen met ondergewicht. Ze waren erg vuil en erg onder de indruk. Na een lekker hapje en een badje voelden ze zich alvast veel beter! (zie foto)

 

1 november.  We blijven nieuwe pleeggezinnen opstarten. Zo haalde vandaag een nieuw gezin uit Hasselt haar startpakket op om toekomstige patiëntjes te kunnen huisvesten en verzorgen.  Ook vandaag kwamen alweer 5 kittens binnen met ondergewicht. De ukkies werden door de collega’s van Poezencentrale gevangen in Balen en doorgebracht naar een pleeggezin waar ze de komende weken verzorgd en vertroeteld zullen worden.

 

2 november.  De promocampagne voor onze Beleef Chocolade draait op volle toeren. Er wordt geflyerd, er worden baanaffiches uitgezet in onze regio. En intussen zijn de inschrijvingen vlot aan het binnenkomen. Wie het niet wilt missen, wacht best niet te lang om in te schrijven, want volzet = volzet!

Alle info:  Beleef Chocolade of www.beleef-chocolade.be

 

3 november.  In Bocholt liep sinds 20 oktober een jong zwerfkatje rond te dolen.  Ze was op zoek naar aandacht en eten en liep er duidelijk niet op haar plaats.  Er werd in de omgeving gezocht en advertenties online gezet, maar helaas meldde zich geen bezorgd baasje aan. Ze bleek heel erge diarree te hebben, waarvoor ze een kuur en aangepaste voeding krijgt. 

 

4 november.  MaLia kwam  in september binnen met een ernstige heupfractuur. Ze moest een zware en dure operatie ondergaan en kreeg 4 weken benchrust.  Intussen is ze haar spiertjes aan het trainen bij het verkennen van het huis van het pleeggezin. Vandaag wierp ze al haar charmes in de strijd tijdens een bezoekje van een mogelijke adoptant. En ja hoor, ze werd besproken!  Echt super voor haar dat het zo vlot is gegaan en ze na revalidatie en nacontrole naar een fijne thuis kan verhuizen.

 

 

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!