Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

30 januari. Jullie zagen het misschien al voorbij komen op onze Facebook-pagina, maar ook dit jaar verkopen we weer luckies (zie foto). Wil je ons op een laagdrempelige manier aan extra centjes helpen? Koop dan een aantal luckies en verkoop ze aan vrienden en familie. Of misschien zijn de kindjes dierenliefhebbers die je op pad kunt sturen om ten voordele van onze opvangertjes enkele luckies te verkopen? Alle beetjes helpen ons ontzettend!
Deze geluksbrengers werden gebreid door sympathisante Flo en kosten 5 euro per stuk (inclusief verzending).
De luckies worden na overschrijving op rekeningnummer BE68 7805 9083 8834 naar jou verstuurd. Meer info nodig of vragen? catsheltermerchandising@gmail.com

31 januari. Even geleden kregen we van een dierenarts de vraag of we konden helpen zoeken naar geschikte kandidaten voor een duo dat bij hun verbleef. Zelf hadden we weinig katjes in opvang, dus geschikte kandidaat-adoptanten werden doorgestuurd naar de dierenarts. Vandaag kregen we het nieuws dat Tiger en Nero een thuis hebben gevonden dankzij kandidaten die het duo op onze website hadden gezien. Super dat ook zij hun gouden mandje vonden!

3 februari. Brockie voelde zich deze week minder goed. Het opvanggezin ging met hem naar de dierenarts en hij werd weer geopereerd. Er werd een poliep weggehaald. Zijn opvangmama liet ondertussen weten dat hij zich weer helemaal beter voelt: hij knuffelt, spint en speelt zoals nooit tevoren.

4 februari. Ook kleine Alfio voelt zich nog steeds niet op en top. Hij dient nog verder antibiotica te nemen. Indien het na deze kuur niet beter is, wordt er een foto genomen van zijn longetjes. Duimen jullie mee dat hij er snel weer bovenop is?

 

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!