Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

In mei kwamen 71 nieuwe patiëntjes binnen.  Meer dan de helft van hen was bij aankomst jonger als 3 weken oud! De andere helft was jonger als 5 weken. Onze papflesmama’s hebben hun handen goed vol met het verzorgen en vertroetelen van de allerkleinsten en meest hulpbehoevende onder de zwerfkittens.  De KMR melk vliegt er in een razendtempo door!

 

Helaas ook ontzettend veel meldingen van onderkomen kittens zoals ukkies van 5 weken oud die graatmager zijn en amper 200 gram wegen terwijl dit normaal 500 gram zou moeten zijn! Kittens met ontstoken oogjes, met infecties of ernstig uitgedroogd worden nauwlettend in de gaten gehouden zodat ze de tijdige alle nodige zorgen konden krijgen om er terug bovenop te komen.

 

De voorbije weken namen we weer kittens over van collega-organisaties die met een noodstop zitten. Het is momenteel overal ontzettend druk en alle opvangplekjes vullen zich dan ook echt snel. We blijven inzetten op het actief werven van extra pleeggezinnen. De voorbije maand gingen zo 9 nieuwe pleeggezinnen van start. Vorige week werd een nieuwe oproep voor pleeggezinnen gelanceerd. Vijf kandidaatpleeggezinnen in onze regio vroegen meer informatie over het opvangen van kittens. Twee van hen stuurden hun aanmeldingsformulier in en vroegen een kennismakingsgesprek aan.  Deze nieuwe pleeggezinnen haalden intussen hun startpakket op en kunnen beslist heel snel hun logeetjes verwelkomen.

 

Wil je graag deel uitmaken van een enthousiaste ploeg vrijwilligers die zich dag in dag uit met hart en ziel inzetten voor kittens in nood, twijfel niet! Meld je vandaag nog aan en help mee leventjes redden! Alle info via info@catshelter.be

 

Wil je ons graag op een andere manier helpen? Koop dan zeker onze superleuke nieuwe sleutelhanger met gravure en steun ons in de verzorging van intussen bijna 100 weeskittens! Leuk om te hebben, leuk om te geven

Voor amper 6 euro inclusief verzending (België) wordt deze superleuke sleutelhanger jou toegestuurd.
Bestellen kan via catsheltermerchandising@gmail.com
Levering na betaling op BE68 7805 9083 8834 met vermelding ‘sleutelhanger’
foto
Metalen sleutelhanger, kleur zilver met lasergravure met uitneembaar visje
Afmetingen katje: 2 x 4 cm
Geleverd in een zwart doosje

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!