Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Februari is traditioneel de rustigste maand in onze kittenopvang, maar achter de schermen zijn we hard in de weer om zorgkatjes te helpen met een lang en moeilijk herstel.

Onder hen ook Lore, ze werd gevonden tussen de zwerfkatjes met een ernstige breuk. Op diezelfde plek werd ook Line gevonden, eveneens met een ernstig letsel. Vermoedelijk werden ze mishandeld en liepen daar al een tijdje met hun breuken. Gelukkig zijn ze gevonden en konden ze in een pleeggezin tot rust komen terwijl gezocht werd wat er medisch mis was en met welke behandelingen ze het best geholpen konden worden.

Bij Lore is in november de femurkop van de heup verwijderd.  Aangezien ze pijn bleef hebben, werden nieuwe foto’s gemaakt.  De specialist adviseerde om haar spieren eerst steviger te laten worden door therapie alvorens opnieuw te opereren.  Sindsdien gaat Lore naar het Waterhof waar ze een aangepaste laserbehandeling krijgt. Ze is er nog lang niet, maar beetje per beetje wordt gewerkt aan haar herstel zodat een tweede operatie haar volledig van alle ongemakken kan verlossen.

En de werkweek eindigden met goed nieuws. Lieve Tux, ons driepootje, vond zijn gouden mandje!

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!