Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

28 november. De week ging van start met alleen maar goed nieuws: het trio waar we zaterdag een spoedoproepje voor geplaatst hadden, vond samen een thuis! En ook de duo’s Frida & Figoras en Vail & Vlokje werden deze avond besproken. Heel fijn dat het promoten van onze kittens vorig weekend terug wat adopties op gang bracht! Maar we zijn er nog niet. Er zijn nog steeds een aantal duootjes die intussen al weken of zelfs maanden op hun gouden mandje wachten. Ook zij hebben nood aan een definitieve thuis!

 

29 november. ¬†Een melding van een kitten buiten verontrustte ons. De melder was goedbedoeld beginnen rondbellen voor opvangplek, maar had het nog niet meteen mee genomen. Het kleintje kon bij ons binnenkomen maar helaas werd het niet meer opgemerkt. We mogen er niet aan denken dat het met deze vrieskou nu nog ergens ronddoolt ūüôĀ

Merk je in de winter jonge of verzwakte katten op, zet ze meteen ergens binnen terwijl je zoekt naar een oplossing!

 

30 november.  Intussen zit het kittenseizoen erop en stromen er leuke berichtjes binnen van kittens die onlangs een fijne thuis vonden. En dat doet deugd! Weten dat ze als een zielig hoopje ellende gevonden worden en het na de goede zorgen nu ook goed hebben in een warme thuis, daar doen we het voor!

 

1 december.  Vandaag ging de mailing van ons tijdschrift uit. Vanaf 15 euro donatie op jaarbasis ontvang je ons 3-maandelijks tijdschrift met wel en wee, kattenweetjes en info.  Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je trouwens een fiscaal attest! Alle beetjes helpen enorm om de vele hulpbehoevende zwerfkittens elk jaar opnieuw te kunnen helpen.  Een donatie storten kan op BE43 7785 9170 4301

 

2 december.  Sjokola en Speculaas kregen vanavond eindelijk bezoek en het klikte! Dit lieve duo vond na maanden wachten eindelijk hun gouden mandje, wij zijn super content voor hen!

 

3 december. ¬†Op zoek naar een leuk kerstcadeautje voor een kattenliefhebber? Kijk zeker eens¬†in het album ‘cat gifts‘ op onze facebookpagina. Alle items kunnen tijdig voor de feestdagen worden verzonden!

 

4 december. Het kittenseizoen zit er intussen op, maar nog steeds wachten ouder kittens of halfwasjes op hun kans op een thuis. Dit weekend werden Snibi & Smalle extra in de kijker gezet. (zie foto: Snibi) De kat van het pleeggezin komt niet zo graag in huis met deze rakkers die er rond ravotten. Niet fijn. We hopen dan ook snel voor hen een fijne thuis te vinden. Onze oproep werd intussen op Facebook massaal gedeeld. Het moet gewoon lukken. Duimen jullie mee?

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!