Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Kimberly kwam als kitten in de opvang met een gebroken polsgewricht. Ze huppelde wekenlang met een spalk rond en was een voorbeeldpatiënt bij de dierenarts. Intussen is ze verlost van de spalk en is haar pootje mooi genezen.
Haar stiefbroertje Kos was graatmager bij aankomst. Deze rakker heeft al wel wat watertjes door zwommen. Het nieuwe jaar begon voor hem in mineur met een zware middenoorontsteking. Met hoge koorts en evenwichtsproblemen was een dringend bezoek aan de dierenarts nodig. Gelukkig liet ook hij zich prima verzorgen en nam hij zijn medicijnen zonder morren. Zienderogen ging het de betere kant op. Ook hij is nu helemaal bekomen. Vermoedelijk zal zijn kopje wat schuin blijven staan, maar dat stoort hem niet. Als guitig kitten leert hij daar prima mee leven en ravot hij volop zijn zusje Kimberly. Dit duo kreeg deze week groen licht. De zoektocht naar een geschikt baasje kan beginnen.
Voor meer info en een vrijblijvend bezoekje mail naar de planning via planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (18-20u)
Intussen worden mooie items binnengebracht voor ons volgend Swishing & Sweets event. Nieuwsgierig? Kijk dan zeker op onze pagina voor dit event of op onze instagram account. Geef jouw kleding die nog in goede staat is een nieuw baasje en help de afvalberg verminderen. Dien je vooraf kleding in (na afspraak via info@catshelter.be tot 14/2) dan verzamel je nog meer punten op jouw swishingkaart om op zondag 24 februari meteen te kunnen beginnen kiezen 🙂

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!