Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Helaas werd PKD vastgesteld bij een duootje dat een goede thuis had gevonden. Na het overlijden van haar broertje en rekening gehouden met de slechte prognose van deze aandoening werd in overleg met de adoptant beslist om Bagheera (nu Bonnie) terug in opvang te nemen waar ze in een pleeggezin verder verzorgd zal worden met jonge katjes die dezelfde aandoening hebben en helaas ook niet oud zullen worden. De weinige jaartjes die ze hebben, gaan we hen als blijvertjes beslist laten genieten van een veilige en warme thuis bij hun pleeggezin.

 

Muzzy, een oude knook die omwille van een vergroeide heup al geruime tijd op de sukkel is met urine- en stoelgangverlies doet het intussen beter maar is er nog niet. Hij krijgt nu extra medicatie en voedingssupplementen om zijn blaas-en darmfunctie te verbeteren. De dappere knul doet het voor de rest goed. Hij heeft het niet op andere katten, maar een aaike, de omgeving kunnen verkennen en een stapje buiten in het kattentuintje, vindt hij super.  Aangezien het nog niet zeker is of de situatie met blaas en darmen volledig onder controle geraakt, is Muzzy voorlopig een blijvertje in opvang. Half januari wordt zijn huidige behandeling verder geëvalueerd.

 

In december gaat onze winterpermanentie van start. De telefonische permanentie wijzigt tot maart  naar 18u tot 20u.  Via planning@catshelter.be blijven we echter steeds bereikbaar voor alle dringende meldingen.

 

Het is alweer een financieel ontzettend zwaar kittenseizoen geweest.  Door de aankoop van kleine cadeautjes kan je ons helpen, want vele beetjes maken een groot verschil!

Wat hebben we voor jullie in de aanbieding?

  • Ecologische draagtassen met een uniek en prachtig ontwerp (15 euro)
  • Een elegante sleutelhanger (5 euro)
  • Een verjaardagskalender met de leukste kittensnoetjes (6 euro)

Deze items kunnen besteld worden via catsheltermerchandising@gmail.com

Alles kan tijdig voor de feestdagen verzonden worden!

 

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!