Het kittenseizoen ging erg laat van start. Niet in april maar in mei kwamen de eerste kittens massaal binnen.  Het waren er meteen 71 op 1 maand tijd.  Het aantal zorgkatjes lag ook in 2017 aanzienlijk hoog.  Erg veel opvangertjes ondergingen complexe operaties om na hun revalidatie naar een fijne thuis te kunnen verhuizen. Vele zwerfkittens die buiten gevonden werden, hadden te kampen met giardia, coccidiose, waren niesziek of erg onderkomen of zaten met een schimmelinfectie.  Er stonden dit jaar dan ook een recordaantal dierenartsbezoeken op de agenda.

In 2018 zal weer hard gezocht worden naar de nodige middelen om onze werking betaald te krijgen. Elk jaar hebben we ruim 70.000 euro aan onkosten waarvan meer dan 50.000 euro aan medische kosten. Amper de helft van deze medische kosten wordt gedekt door de adoptiebijdragen… Het is een hele klus om elk jaar aan voldoende werkingsmiddelen te geraken. We zijn ervan overtuigd dat met onze enthousiaste ploeg aan vrijwilligers en kattenliefhebbers die onze opzet genegen zijn en onze opvangkatjes een warm hart toedragen dit beslist moet lukken! Doen jullie mee?

Steunen kan op BE43 7785 9170 4301. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest. Vanaf 75 euro help je mee aan de medische ondersteuning van onze zorgkatjes.

Noteer in jullie splinternieuwe agenda van 2018 alvast de data van onze 3 grootste evenementen volgend jaar. Deelnemen aan onze activiteiten betekent mee helpen aan de toekomst van de opvang!
° Zondag 25 maart 2018: Swishing & Sweets (een op-en-top verwendag met heel wat lekkers!)
° Woensdag 4 oktober 2018:  start van onze jaarlijkse internetveiling (tot 28 oktober)
° Zondag 18 november 2018: Beleef Chocolade (een echte must voor elke chocoholic!)

We wensen jullie alvast het allerbeste toe in 2018!