Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

2018 zit erop

Het is elk jaar hard werken om er zoveel mogelijk te kunnen helpen. Gelukkig kunnen we rekenen op enthousiaste vrijwilligers en dierenartsen die het lot van zwerfkittens genegen zijn. Samen met hen doen we er alles aan om een kwalitatief opvangnet te bieden.  Kosten noch moeite worden gespaard om hulpbehoevende kittens er terug bovenop te helpen.

Elk jaar hebben we ruim 80.000 euro aan onkosten waarvan meer dan 50.000 euro aan medische kosten. Amper de helft van deze medische kosten wordt gedekt door de adoptiebijdragen. Het is een hele klus om elk jaar aan voldoende werkingsmiddelen te geraken. We zijn ervan overtuigd dat het ook dit jaar met jullie hulp zal lukken.

Doen jullie mee?

Steunen kan op BE43 7785 9170 4301. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest. Vanaf 75 euro help je mee aan de medische ondersteuning van onze zorgkatjes.

Noteer in jullie splinternieuwe agenda van 2019 alvast de data van onze 3 grootste evenementen volgend jaar. Deelnemen aan onze activiteiten betekent meehelpen aan de toekomst van de opvang!

° Zondag 24 februari 2019: Swishing & Sweets (een op-en-top verwendag met heel wat lekkers!) –Volg onze Swishing & Sweets via FB of instagram

° vrijdag 4 oktober 2019: Onze jaarlijkse internetveiling met slotdag op 27 oktober
° Zondag 17 november 2019: Beleef Chocolade (een echte must voor elke chocoholic!)

We wensen jullie alvast het allerbeste toe in 2019!

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!