Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Voorbije week verhuisden alweer een aantal opvangertjes naar hun nieuwe thuis en kwamen opnieuw een aantal jonge zwerfkatjes in opvang.

 

Het duo Pallas en Feya kon na 4 maanden eindelijk naar een gouden mandje verhuizen. Deze kittens hebben erg lang moeten vechten tegen een hardnekkige infectie die ze gelukkig volledig te boven zijn gekomen. Nu is het tijd om hun nieuwe baasjes te trakteren op entertainment en kattenkwaad 🙂

 

Via het zwerfkattenproject van de collega’s van het dierenasiel van Genk kwam een duo kittens van 12 weekjes in opvang. Ze zijn nog erg onder de indruk, maar wel mensen gewoon geweest.  Ze kunnen nu in huiselijke omgeving tot rust komen.

 

Le Chat die terug van plaatsing, kwam erg snel tot rust in de opvang en vond in een recordtempo een nieuwe thuis waar hij meteen op verkenning ging en zich erg snel in zijn nopjes voelde.  Hoe jammer het ook is als een katje terug van plaatsing komt,  het doet echt goed om zien dat ze dankzij een goede vroege socialisatie in de opvang erg weerbaar zijn. En dat doet deugd!

 

Onze driepoot Tux wacht intussen nog op een geschikt baasje. We kregen intussen wel al vraag naar hem, maar het is belangrijk dat we rekening houden met wat Tux ooit gewoon is geweest (een stapje buiten kunnen zetten in een rustige omgeving) en wat we merken in zijn pleeggezin waar hij zicht het prettigste bij voelt.  Deze lieve gitzwarte kater nestelt zich het liefst van al in de zetel of op bed. Een plekje waar hij in alle rust kan genieten van een deugddoend dutje.  Hij geniet van aandacht en aaikes, is rustig en zachtaardig, een ideale gezelschapskat. Tux is geen hondjes gewoon, maar een sociale kat of op termijn een jonge kat erbij, is zeker een optie.  Voor meer info over Tux, neem zeker contact op met de planning via 0472/64.80.99 (17u-21u) of mail naar planning@catshelter.be

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!