Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Bij de start van het kittenseizoen ging onze vierde editie van onze Swishing & Sweets door en het werd een topeditie!

Swishing & Sweets is een initiatief volledig door en voor Cat Shelter.  De intensieve en gespecialiseerde zorgen van de vele hulpbehoevende zwerfkittens kost handen vol geld.  Het is steeds zoeken naar nieuwe originele concepten om geld in het laatje te krijgen.

Swishing is een samentrekking van ‘shopping’ en ‘swapping’ (wisselen).  Deelnemers kunnen hun kleerkast detoxen door de kleding die niet gedragen wordt omwille van miskoop of helaas niet meer de juiste maat te komen omruilen voor andere mooie kleding. Het gaat steeds om modieuze kleding in nog heel goede staat. Deze ecologisch verantwoorde manier van klerenrecycling is in Limburg nog niet echt bekend, maar wordt wel gesmaakt door deelnemers die reeds van het concept hebben geproefd.

Swishing & Sweets is complete verwendag. Deelnemers kunnen gratis professioneel kleur-en stijladvies of make-up advies op maat krijgen, kunnen aanschuiven voor een quick hair cut of kunnen hun nagels laten lakken.

Maar ook de innerlijke mens komt aan bod. Het Sweetsgedeelte bestaat uit een heus dessertenbuffet waar eco fashionista’s voor amper 10 euro à volonté van konden smullen.

Genieten en een goed doel steunen met een groene knipoog, meer moet dat niet zijn!

 

Bedankt aan alle deelnemers, sponsors en sympathisanten die mee hielpen om er ook dit jaar weer een succes van te maken.

Het fotoverslag vinden je hier.

Noteer alvast volgende editie in jullie agenda: zondag 25 maart 2018

Interesse om als standhouder of sponsor deel te nemen aan een volgende editie? Neem contact op met info@catshelter.be

 

 

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!