Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

19 december. ¬†Ons voltallige planningsteam was heel hard aan het hopen en afwachten. Ezra en Elzy hadden na maanden eindelijk een afspraakje te pakken. Zou het deze avond klikken? En ja hoor, toen kwam het mailtje binnen dat het duo het hart had gestolen van hun toekomstige baasjes! Fijn om zo te week te beginnen ūüôā

 

20 december. In Beringen werd gisteren¬†een doof katje¬†opgemerkt dat bijna aangereden werd op een steenweg. Hij was gedesori√ęnteerd en werd meegenomen. Er werden op forums oproepen geplaatst en politie en het dierenasiel werd verwittigd, want hij heeft vermoedelijk een thuis waar hij buiten geglipt is.

 

21 december. In Leopoldsburg werd een jong katje uit een dakgoot gehaald. Het was erg onder de indruk. Er werd meteen rondgebeld voor plek zodat het diezelfde avond nog in een pleeggezin van ons terechtkon. Kleine Giorgio stelt het goed. Hij liet zich meteen alle zorgen met plezier welgevallen en nestelde zich dankbaar in zijn warme mandje.

 

22 december.  Dankzij onze oproep op onze facebookpagina voor het gevonden witte dove katertje kon hij deze avond met een opgelucht en dolgelukkig baasje terug herenigd worden!  Het aantal mensen dat deze witte knul een thuis wou geven als er geen baasje was geweest, was verbaasde ons enorm! Jammer toch dat zwarte of katjes met minder populaire kleurtjes intussen vaak maanden moeten wachten terwijl ze even jong en even lief zijn..

 

23 december. ¬†Ons √©√©noogje No√ę kreeg vandaag een afspraakje te pakken voor een bezoekje. Nog even afwachten of het klikt en hij met de feestdagen naar zijn gouden mandje kan verhuizen.

 

24 december.  Lieve mamapoes Willaw startte voorbije week haar zoektocht naar een thuis (zie foto). Zij hoopt net als haar kittens ook een afspraakje te pakken te krijgen.  Ze kijkt uit naar een rustige omgeving waar ze eens een stapje buiten zou kunnen zetten.  Wat zou het super zijn moesten er net zoveel reacties op haar komen als op het witte katertje dat gevonden was! Meer info en een vrijblijvende bezoekje via planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (17u-21u)

 

25 december.  We wensen al onze sympathisanten, sponsors en vrijwilligers fijne en diervriendelijke feestdagen toe!  Denken jullie echter ook aan de zwervertjes buiten? Voor hen zijn de koude soms erg vochtige dagen geen lolletje. Extra beschutting en bijvoederen kan hen echt helpen om deze winterdagen door te komen!

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on pinterest