Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Het duo Kos en Kimberly verhuisde naar hun gouden mandje. En dat zeggen we vaak, maar deze keer kregen we al na een dag bevestiging hoe goed dit lieve duo zich al voelt in hun nieuwe thuis en dat doet altijd deugd. Na een verkenning in het huis, kwam Kos zich diezelfde nacht al tegen het hoofd van zijn baasje nestelen. Kimberley vertrouwde het nog niet helemaal, maar liep wel al op bed te snuffelen en aaikes te vragen. Gewoon super om zo’n berichtjes te lezen zo kort na adoptie 🙂

Intussen zit ook de vijfde editie van onze Swishing erop. Elk jaar is het afwachten hoeveel ecofashionista’s zullen deelnemen. Ook al is dit geen event dat een massa volk op de been brengt. Het is wel een concept waar we achterstaan. Dieren helpen is één zaak. De gigantische afvalberg op onze planeet wat helpen verkleinen door circulaire economie te promoten, dat nemen we er graag bij. De feel good factor van dit event is zowel bij ons als bij de deelnemers heel groot. En het brengt tegelijk centjes op voor de opvangertjes, centjes die de komende maanden hard nodig zullen zijn. Na de vegan opties op onze Beleef Chocolade, waren ook nu vegan desserts verkrijgbaar en deze werden door de deelnemers goed gesmaakt!

Bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen en aan de standhouders die intussen ook voor volgend jaar reeds hebben toegezegd. We kijken uit naar een volgende editie.

Een fotoverslagje zal later ook nog op onze FB pagina van dit event verschijnen.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!