Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

17 oktober. Onze jaarlijkse internetveiling is net over halfweg en we zijn blij om vast te stellen dat heel wat van de prachtige werken al een mooi bod hebben gekregen. Deze activiteit is voor ons absoluut cruciaal om het hoofd boven water te houden.
Neem zeker een kijkje op de Veilingsite: http://veiling.catshelter.be/main.php?s=Welkom
Een profiel aanmaken kost je amper een minuutje en je kunt meebieden op één van de vele schitterende kunstwerken of BV-items.

 

 

18 oktober. Eind juni kwam Jem in opvang. Deze kleine meid maakte al heel veel mee in haar jonge leventje maar knokte zich er telkens weer doorheen dankzij de goede zorgen van haar pleeggezinnen. Vandaag was een grote dag, na lang wachten vond deze lieverd samen met haar dikke vriendin Pinda een gouden mandje. Ondertussen zijn ze al verhuisd én hebben we vernomen dat ze het echt getroffen hebben met het gezin waar ze terecht zijn gekomen.

 

 

19 oktober. Mamapoes Paige, ook wel Kiri Kiri genoemd, heeft lang moeten wachten, maar ze heeft eindelijk een bezoekje beet. Ze is er helemaal klaar voor en gaat al haar charmes bovenhalen om het hart van de kandidaat-adoptanten te veroveren. Onze duimen staan alvast omhoog!

 

 

20 oktober. Momenteel zijn al onze opvangplekjes nog steeds bezet. Gelukkig is de grootste drukte voorbij. Maar om terug plekjes vrij te krijgen is doorstroming heel belangrijk. En enkel het plaatsen van kittens kan voor de nodige doorstroming zorgen.

Alle opvangers vrij voor adoptie kan je vinden op: http://www.catshelter.be/overzicht/adoptie/

 

21 oktober. Kennen jullie zorgenkitten Blaze nog? Bij hem werd een ‘kiekeborstje’ vastgesteld. Op zich niets ernstig en Blaze trok er zich niets van aan. Maar we zochten wel een thuis waar men bereid is om dit een beetje op te volgen. En deze thuis hebben ze gevonden. Ondertussen vertrok Blaze samen met Sneeze naar hun nieuwe thuis.

 

 

22 oktober. Elke keer weer verbaast het ons weer hoe goed katten pijn kunnen verbergen. Berlioz heeft een zware oorontsteking waaraan hij misschien geopereerd moet worden. Maar deze sterke kerel laat het niet aan zijn hart komen. Hij fletst en speelt alsof er niets aan de hand is.

 

 

23 oktober. Begin deze week verliepen de adopties nog moeizaam.  Maar dit weekend kwamen de adoptieaanvragen weer goed op gang. Er werden weer enkele afspraakjes gemaakt met onze kittens. Onder andere Rembrandt, Gugu & Getse én Moony & Mizzie kregen een afspraakje te pakken.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!