Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Onze blijvers en zorgkatjes liggen momenteel allemaal knus en warm of op schoot, of in de zetel of gezellig opgerold in hun mandje.  Een aantal van hen is bezig aan hun winterslaap op de chauffage. Ze weten waar het goed is. Je zou voor minder bij deze winterse temperaturen.

Niet alle katten kunnen genieten van een veilige en beschutte slaapplek.  Een warme beschutte slaapplek kan je zelf ook maken met isomo en eenvoudige materialen.  Online kan je heel wat tips vinden hierover (zwerfkatten schuildozen maken). Een voorbeeld hier.

Gericht bijvoederen is beslist aangeraden, maar zorg dat het voer droog staat!

Let ook op om bij koude dagen zeker even op de motorkap te tikken zodat katten die de warmte opzoeken tijdige kunnen wegspringen voor de auto vertrekt. Zo kan je vermijden dat katten gekwetst raken.

 

Intussen krijgen we leuke items binnen voor de volgende editie van onze Swishing & Sweets. Deze new arrivals zetten we de komende weken in de kijker op de pagina van ons event. Haal het uiterste uit jouw swishing door vooraf kleding in te dienen. Je kan zo immers veel meer punten verzamelen en op de dag zelf een uur vroeger starten en ook meteen beginnen kiezen. Super toch?  Meer info

Swishing & Sweets is een gezellige namiddag met verwennerijen waar je miskopen kleding kan ruilen. Neem een kijkje op www.swishingandsweets.be/

We verwelkomen jullie heel graag op zondag 24 februari!

 

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!