Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

12 november. De voorinschrijvingen voor onze Beleef Chocolade gaan goed. Mensen blijven gestaag inschrijven en dat is heel goed nieuws voor onze opvang. Het belooft een mooie koude zonnige dag te worden. Ideaal voor een boswandeling en chocolade!

 

13 november.  Anders, de aangereden volwassen kat uit Heusden-Zolder verhuisde na zijn operatie en een aantal dagen hospitalisatie naar de collega’s van het dierenasiel van Genk waar hij in de ziekenboeg verder opgevolgd zal worden.  Er wordt intussen nog steeds gezocht naar iemand die hem mist aangezien het duidelijk om een kat gaat die mensen gewoon is en ergens een thuis gehad moet hebben.

 

14 november.  Inmiddels heeft ons Swishing & Sweets event ook een instagram account.  Op de FB pagina en op instagram houden we jullie op de hoogte van leuke upcycling tips en kan je al een glimp opvangen van leuke nieuwe kledingstukken die op 24 februari geruild kunnen worden. Vooraf kleding indienen kan waardoor je meer punten kan verzamelen als op de dag zelf. Afspraak via info@catshelter.be

 

15 november.  Eind oktober kwam Kimberley in opvang met een gebroken pols. Ze liep er al een tijdje mee rond.  Ze kan echter enorm goed uit de voeten met haar spalkje en speelt als de beste. Het lukt haar zelfs om vlotjes in de zetel te springen. En nadien doet ze gelukzalig een verdiend dutje (zie foto). Kimberley laat het duidelijk niet aan haar hart komen.

 

16 november.  Er werd een voicemail ingesproken voor hulp: een man vond 4 kittens in de regen. We belden verschillende keren terug zonder succes. Helaas kwam er geen nieuws en geen berichtje terug. Zoiets blijft knagen bij onze vrijwilligers die klaar staan om mee te zoeken naar een oplossing.. We kunnen enkel maar hopen dat deze kleintjes intussen ergens veilig binnen zijn. Met de koude temperaturen redden de kleintjes het buiten echt niet.

 

17 november. Kleine Squinda die erg lang bij de dierenarts gehospitaliseerd was en voor haar leven vocht, doet het intussen veel beter. De uk is er echter nog niet. Ze zal nog circa 3 maanden oogzalf nodig hebben en wordt goed in de gaten gehouden door haar pleegmama.

 

18 november.  Vandaag ging de enige echte chocoladewandeling door. Ons lekkerste event van het jaar wordt intussen steeds meer gekopieerd. Gelukkig weet onze achterban hoe belangrijk onze fundraising events zijn en hoe leuk onze Beleef Chocolade is waardoor we alweer van start gingen met 400 inschrijvingen en afsloten met circa 500 deelnemers die bij een prachtige zonnig weertje kwamen wandelen en smullen van 7 heerlijke proevertjes. Dat zorgde weer voor broodnodige centjes die onze organisatie goed kan gebruiken. Volgende editie: zondag 17 november 2019.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!