Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

12 december.  De week startte met goed nieuws. Een telefoontje voor een bezoekje aan Leeloo.  Telefoontjes voor onze kittens zijn leuk, maar die voor onze volwassen katjes die doen nog meer deugd! Want je moet het maar doen, een afspraakje te pakken krijgen in een kittenopvang als je al een jaartje oud bent of meer. Geen gemakkelijke opdracht zo blijkt steeds opnieuw. Maar onze mooie schildpadmeid met haar prachtige groene kijkers slaagde erin om het op amper 3 weken tijd klaar te spelen!

 

13 december.  Kleine Kelan  had vorige week last van krampjes en verstopping, maar kwam er intussen mooi bovenop.  Na zijn niet zo fijne tijd buiten en zijn noodkreet voor het raam van de melder verhuisde hij nu gezond en wel naar zijn nieuwe thuis.

 

14 december.  De feestdagen komen dichterbij en dat betekent ook dat we weer leuke digitale kerstkaartjes met foto’s van ex-opvangers ontvangen en nieuwtjes hoe ze het stellen in hun nieuwe thuis. En ja hoor, dat geeft ons en onze pleeggezinnen steeds een heel warm gevoel. Weten dat ze gekoesterd worden en dat ze het zo goed stellen!

 

15 december.  Lieve Leeloo kreeg vanavond bezoek en vond haar gouden mandje. Ze keek eerst eventjes de kat uit de boom, werd al snel verleid door een hapje en flaneerde toen langs haar nieuwe baasjes alsof ze wou zeggen ‘goedgekeurd’.  Zo zien we het graag 🙂

 

16 december.  Helaas worden nog steeds jonge katjes buiten gevonden en dat is niet ok met deze temperaturen. Gelukkig werd eentje tijdig opgemerkt en naar de collega’s van het noodasiel gebracht die zagen dat het kleintje meer aandacht nodig had .  Het had ontzettend veel diarree en was verzwakt waardoor een opvangplekje werd gezocht in één van onze pleeggezinnen waar het na quarantaine kan opgroeien met leeftijdsgenootje Duiveltje.

 

17 december.  Onze pechvogels Snibi en Smalle kregen deze morgen bezoek. Deze twee katertjes hebben hun portie pech hopelijk nu eindelijk achter de rug. Ze lieten tijdens het bezoekje alvast zien dat ze heel speels zijn. Hun nieuwe baasje gaat hen alvast alle tijd geven om hen een definitieve en stabiele warme thuis te geven. We zijn zo blij voor hen!

 

18 december. Pole Tricks organiseerde voor de derde keer op rij een showcase ten voordele van onze opvang. Deze dames met een gouden hart voor onze katjes brachten alweer een prachtige show die menig toeschouwer met verbazing liet toekijken hoe de dames de zwaartekracht aan de palen trotseerden.  We willen dank ook het voltallige team van Pole Tricks feliciteren met hun prachtprestatie en hun steun aan onze kittens!

Vandaag startte ook de Warmste Week. Tot zaterdag 24 december kamperen Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems een week lang in De Schorre in Boom. Ze maken non stop live radio over hoe Vlaanderen zich inzet voor de meer dan 1000 goede doelen van Music For Life en dus ook voor Cat Shelter! Klik op deze link en kies jouw plaatje ten voordele van onze opvangkatjes!

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!