Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Het lijkt wel lente. Toch zijn de nachten intussen nog erg koud. We hopen dus heel hard dat de eerste babykittens nog even op zich laten wachten. Let wel op. Als je met de mooie temperaturen gaat wandelen of fietsen. Neem niet zomaar babykittens mee. Mams kan even op jacht zijn voor voedsel. Haar kleintjes hebben haar hard nodig. We zijn misschien wat vroeg op het jaar met dit advies. Maar je weet maar nooit! Vermijden dat kittens te snel van de moeder worden weggehaald is elk jaar opnieuw één van onze grootste bezorgdheden.

Wacht niet tot jouw kat zwanger wordt. Het is niet in haar belang en ook niet in dat van de vele ongewenste kittens die geboren worden. Maak gebruik van een kortingsbon voor de sterilisatie of castratie van jouw kat. Check via deze link voor meer info en kijk of jouw gemeente deelneemt. Is dat niet zo? Wacht dan zeker geen weken meer. Het kattenseizoen en de paartijd breekt aan. Neem nu jouw verantwoordelijkheid op. Kittens mag je bij wet immers niet meer weg geven zonder dat ze vooraf gesteriliseerd, gecastreerd en gechipt en geregistreerd zijn. Ook niet als je hen gratis weggeeft. Boetes lopen intussen op tot 420 euro per kitten dat niet in orde wordt doorgegeven. Niet twijfelen dus, maar zeker nu jouw huiskat laten steriliseren!

Deze week kregen het duo Kimberly en Kos een afspraakje te pakken. Ons jong volwassen duo Paulo en Pedro wachten nog op hun kans op een thuis. Hun karaktertje is gekend. Ze hebben zoveel vriendschap te geven. Een rustige thuis waar ze ook een stapje buiten kunnen zetten is waar ze naar op zoek zijn. Kijk zeker even op hun adoptiepagina.

Wie niet heeft ingeschreven voor onze Swishing & Sweets. Niet getreurd! Jullie zijn allemaal welkom op zondag 24 februari tussen 14u en 17u in het Buurthuis te Heppen. Vanaf 15u kan leuke kleding aan bodemprijsjes aangekocht. Intussen kan je jezelf laten verwennen met een gratis hair cut, make-up advies en kleur-en stijladvies. En tussendoor kan je genieten van een heerlijke cappuccino en iets lekkers uit het dessertenbuffet!

Alle info: www.swishingandsweets.be

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!