Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

10 september.  De kittens die de voorbij weken gevonden werden, hebben bijna allemaal last van niesziekte. De overgang van warm en droog weer naar wat frisser en vochtiger weer doet jonge zwerfkittens geen goed. Als er tijdig medicatie kan toegediend worden, zijn ze er meestal vrij snel vanaf. Soms kan het langer duren. Sowieso verhuizen onze kittens pas als ze stabiel en gezond zijn. Dat is één van onze principes en daar houden we ons aan.  Lieve Quinte en Quillia moesten daardoor langer wachten wat het voor hen niet eenvoudig maakt om een thuis te vinden met het jonge grut dat steeds in een recordtempo besproken is.

 

11 september.  Zo kwam ook uit Paal een noodoproep binnen met dichtgeplakte oogjes en snot. Een klein ros kitten zat helemaal alleen, mamapoes nergens te bespeuren. Het kleine onderdeurtje is goed niesziek met pus in oogjes en neusje. Hij kon meteen doorgebracht worden naar één van onze pleeggezinnen waar Ron nu de beste zorgen krijgt.

 

12 september.  Met onze afkickende kittens begint het stilaan de goede kant uit te gaan. Ze worden wat rustiger en komen beetje bij beetje wat bij. Als ze over enkele dagen van hun darmparasieten verlost zijn, zal ook dat weer helpen om hen sneller op hun plooi te laten komen.

 

13 september.  Met Hanne gaat het supergoed! Haar wonde is bijna gesloten. Ze heeft nog een beetje last van snotjes maar ook dat verbetert snel. Ze moet het wel nog steeds rustig aan doen omdat haar borstbeen nog niet volledig geheeld is.

 

14 september. Caramello zijn afspraakje moest uitgesteld worden. Hij had hoge koorts en last van diarree. Dit kleine zorgkatje wordt goed opgevolgd zodat hij binnenkort bezocht kan worden.

 

15 september. Het blijft goed gaan met de adopties. Drumstick en Dausy (zie foto) stonden amper online of hadden al een bezoekje te pakken. Ook één van onze twee zwarte duootjes die zich online kwamen voorstellen heeft intussen een date met een toekomstig baasje.

 

16 september. Wist je dat onze draagtas zelfs gespot is in de Dominicaanse Republiek? Bestel snel jouw exemplaar of dit leuke item als geschenk voor een kattenliefhebber want op = op! Meer info

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!