Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Milou werd als jong kitten gevonden en in het dierenasiel van Genk binnengebracht. Aangezien zij en haar zusje iets meer zorgen nodig hadden, kwam het duo bij Cat Shelter in opvang. Van zodra helemaal in orde, vonden ze samen een fijne thuis. Helaas liep het enkele jaren later door omstandigheden spaak tussen beide dames. De verstandhouding kon niet meer hersteld en bezorgde beiden veel stress. Voor Milou werd een andere thuis gezocht. Helaas klikt het niet met de 2 aanwezige katten en hond wat haar veel stress bezorgt.

Milou is een lieve kat die graag geaaid wordt en aandacht krijgt, maar zich niet goed voelt in de buurt van andere dieren. Als ze relax is (niet in de buurt van andere dieren), komt ze liefst van al tegen je in de zetel aanliggen om te fletsen. Ze komt graag haar aaikes opeisen maar vindt het niet leuk om door grijpgrage handjes gestoord te worden als ze rust wilt. Om die reden zoekt ze een thuis waar geen jonge kindjes aanwezig zijn. Milou is een stapje buiten zetten gewoon en geniet daar ook van.

Deze prachtige tabby-kattin hunkert nu met spoed naar haar eigen gouden mandje. Omwille van drukte en beperkte opvangplekken voor katjes die zich niet zo goed voelen bij andere katten, hopen we haar rechtstreeks vanuit haar huidige thuis te kunnen herplaatsen. Dat zou voor haar het fijnste zijn!

Ben je zelf op zoek of ken je iemand die op zoek is naar een lieve sociale kat die ook graag buiten gaat en geen andere huisdieren heeft? Neem dan zeker contact op met planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (17u-21u).

Meer foto’s op haar adoptiepagina.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!