Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Onze kittenopvang krijgt sporadisch ook te maken met herplaatsers: ex-opvangertjes die door omstandigheden niet meer kunnen blijven bij hun adoptant.

Door een verhuis kwam Misty (Sophia of S’ia voor de vrienden) na 6 jaar terug in de opvang. Ze nam haar onafscheidelijke maatje Senna mee. Dit duo is nu op zoek naar een nieuwe definitieve warme thuis. Helaas worden ze middenin de kittendrukte over het hoofd gezien.

Sophia was bij aankomst erg onder de indruk. Haar vacht was dof en ze krabde kort na aankomst haar hele oortje kapot. Er was duidelijk meer aan de hand dan gewoon stress van de verhuis. Gelukkig kon ze met wat voeding zonder enige stress in een draagmandje gelokt zodat ze onderzocht kon worden.

Na behandeling van hardnekkige parasieten, bloeide ze volledig open. Ze kan intussen maar niet genoeg krijgen van de aaikes die ze krijgt en komt zich zelfs zonder snoepjes gretig aanbieden. S’ia is de lekkerbek. Senna is de speelvogel. Ook hij geniet van aaikes maar actie en spel vindt hij de max! Si’a staat als lekkerbek dan weer op de eerste rij πŸ™‚

Dit duo leefde 6 jaar lang op een appartement. Bij hun pleeggezin kunnen ze in een klein kattentuintje en ze zijn er niet uit weg te slaan. Zelfs bij regen nestelen ze zich in de schuilhokjes om te genieten van de zomerse lucht.

Dit duo heeft dus echt nood om in een rustige omgeving een stapje buiten te kunnen zetten. Kindjes of hondjes zijn ze niet gewoon. Bij rustige mensen bloeien ze helemaal open en zijn ze heel dankbaar. S’ia probeert haar dankbaarheid steeds al kirrend uit te leggen πŸ™‚

Wie kan dit duo de thuis geven die het zo verdient? Mail naar planning@catshelter.beof bel naar 0472/64.80.99 (18u-21u)

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!