Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

UPDATE: Onze Charmante FIV senior zocht een nieuwe thuis en die heeft hij intussen gevonden. Hij heeft het er ontzettend naar zijn zin en schiet goed op met zijn FIV huisgenootje.

Door een verhuis naar een volledige indooromgeving zoekt zijn huidige gezin een nieuwe geschikte thuis voor hem. D’Jommeke heeft immers echt nood aan een omgeving waar hij in een afgeschermde omgeving ook een stapje buiten kan zetten. Dat is hij altijd gewoon geweest en is heel belangrijk voor hem.

D’Jommeke is een flets met een handleiding. Hij heeft het niet zo op jong geweld, ook niet op kittens. Al is hij zelf heel avontuurlijk en speels. Het is een deugniet die zich graag verschanst om je dan op een speelse manier aan te vallen. D’Jommeke heeft het niet op deuren. Hij wordt onrustig als hij zich opgesloten voelt en is een echte houdini om ergens uit te breken. Een deur openen is een peulenschil. Onze rosse kerel wordt niet graag opgetild maar komt wel heel graag op schoot of naast je liggen in de zetel. Overdag slaapt hij heel graag binnen en zoekt gretig de warmste plekjes op. Bij mooi weer vertoeft hij liefst buiten waar hij op het terras een echte zonneklopper is.

Met hondjes die katten gewoon zijn, kan hij goed overweg. Zo is hij dikke vrienden met een chihuahua. Soms liggen ze bij elkaar, geven likjes aan elkaar (met tussendoor wel eens een liefdesbeet) of rennen speels achter elkaar. Met andere katten gaat het niet altijd even vlot waardoor we liefst een thuis zoeken waar geen andere soortgenoten aanwezig zijn.

D’Jommeke voelt zich goed bij mannelijk gezelschap. Iemand die zijn karaktertje waardeert, niet zo snel geïntimideerd is door deze charmante macho kater, hem een knusse plek en aandacht in huis  en een buitenomgeving kan geven, zou ideaal zijn.

Alle informatie via: info@catshelter.be

Alle informatie via: info@catshelter.be

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!