Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties


“Oef
” horen we velen denken. Dat rare Covid-19 jaar met zovele uitdagingen en opofferingen zit er eindelijk op. Ook voor onze opvang werd het een vreemd jaar met een werking die er door omstandigheden anders uitzag.

Gelukkig kunnen we rekenen op enthousiaste vrijwilligers die zich aanpassen aan uitdagingen. Dankzij Covid-19 konden we tevens een recordaantal aan nieuwe pleeggezinnen opstarten. Samen met hen en met onze dierenartsen en onze donateurs die het lot van hulpbehoevende dieren genegen zijn, konden we al onze patiëntjes ook in 2020 een kwalitatief opvangnet bieden. Kosten noch moeite werden gespaard om onze opvangkittens er terug bovenop te helpen. Onze organisatie werkt intussen al 18 jaar 100% met vrijwilligers en daar blijven we op inzetten.

Met dank aan een recordverkoop aan mondmaskers, onze online fundraising en onze trouwe donateurs konden we dit werkingsjaar positief afsluiten. Onze hulp aan dieren stopt niet aan de grens van onze eigen opvang. Collega dierenorganisaties staan we steeds met raad en daad bij en helpen we met materialen die we kunnen missen . Want samen kunnen we gewoon nog meer hulpbehoevende dieren helpen.

Doen jullie weer mee? Steunen kan op BE43 7785 9170 4301. Vanaf 75 euro help je mee aan de medische ondersteuning van onze zorgkatjes.

Dit staat alleszins al op de planning voor 2021.

° zondag 3 oktober 2021: Onze internetveiling met slotdag op 24 oktober

° Zondag 21 november 2021: Beleef Chocolade@home

We wensen jullie alvast het allerbeste toe in 2021!

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!