Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

2019 zit erop

Het is elk jaar hard werken om er zoveel mogelijk te kunnen helpen. Gelukkig kunnen we rekenen op enthousiaste vrijwilligers, dierenartsen en donateurs die het lot van hulpbehoevende dieren genegen zijn. Samen met hen doen we er alles aan om een kwalitatief opvangnet te bieden. Kosten noch moeite worden gespaard om onze opvangkittens er terug bovenop te helpen. Onze organisatie werkt nog steeds 100% met vrijwilligers (wij hebben niemand in dienst) die zich belangeloos inzetten.

Onze hulp aan dieren stopt ook niet aan de grens van onze eigen opvang. Collega dierenorganisaties die onze hulp vragen, staan we waar mogelijk steeds met raad en daad bij. Want samen kunnen we gewoon nog meer dieren in nood helpen.

Elk jaar hebben we ruim 80.000 euro aan onkosten waarvan meer dan 50.000 euro aan medische kosten. Amper de helft van deze medische kosten wordt gedekt door de adoptiebijdragen. Het is een hele klus om elk jaar aan voldoende werkingsmiddelen te geraken. We zijn ervan overtuigd dat het ook dit jaar met jullie hulp zal lukken.

Doen jullie weer mee?

Steunen kan op BE43 7785 9170 4301. Vanaf 75 euro help je mee aan de medische ondersteuning van onze zorgkatjes.

Noteer in jullie splinternieuwe agenda van 2020 alvast de data van onze 3 grootste evenementen volgend jaar. Deelnemen aan onze activiteiten betekent meehelpen aan de toekomst van de opvang!

° Zondag 16 februari 2020: Swishing & Sweets (een op-en-top verwendag met heel wat lekkers!) –Volg onze Swishing & Sweets via FB of Instagram

° vrijdag 4 oktober 2020: Onze jaarlijkse internetveiling met slotdag op 27 oktober

° Zondag 22 november 2019: Beleef Chocolade (een echte must voor elke chocoholic!)

We wensen jullie alvast het allerbeste toe in 2020!

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!