Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

2016 zit erop. Het kittenseizoen duurde dit jaar dankzij een erg warme septembermaand ruim een maand langer als vorig jaar. Er kwamen 88 meer kittens binnen in de opvang als in 2015 en het aantal speciale zorgkatjes lag ook aanzienlijk hoger. Het doet deugd om een opvangnet te kunnen bieden aan de meest hulpbehoevende onder de zwerfkittens. Helaas sluiten we intussen het derde jaar op rij af met meer onkosten als inkomsten. Cat Shelter zal echter nooit inboeten op de kwaliteit aan zorgen die we onze opvangertjes bieden!

In 2017 zal weer hard gezocht worden naar meer donateurs, meer inkomsten via fundraising, misschien een verhoging in de adoptiebijdrage,… Elk jaar hebben we ruim 70.000 euro aan onkosten waarvan meer dan 50.000 euro aan medische kosten. Amper de helft van deze medische kosten wordt gedekt door de adoptiebijdragen… Het is een hele klus om elk jaar aan voldoende werkingsmiddelen te geraken. We zijn ervan overtuigd dat met onze enthousiaste ploeg aan vrijwilligers en kattenliefhebbers die onze opzet genegen zijn en onze opvangkatjes een warm hart toedragen dit beslist moet lukken! Doen jullie mee?

Steunen kan op BE43 7785 9170 4301. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest. Vanaf 75 euro help je mee aan de medische ondersteuning van onze zorgkatjes.

Noteer in jullie splinternieuwe agenda van 2017 alvast de data van onze 3 grootste evenementen volgend jaar. Deelnemen aan onze activiteiten betekent mee helpen aan de toekomst van de opvang!
° Zondag 26 maart 2017: Swishing & Sweets (een op-en-top verwendag met heel wat lekkers!)
° Woensdag 4 oktober 2017: Onze jaarlijkse internetveiling
° Zondag 19 november 2017: Beleef Chocolade (een echte must voor elke chocoholic!)

We wensen jullie alvast het allerbeste toe in 2017!

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!