Kom genieten van een verwennamiddag voor de dames!
Voor amper 5 euro kan je met een heleboel nieuwe leuke kledingstukken huiswaarts keren. Per swishingkaart van 5 euro kan je 5 mooie items indienen waar je punten voor krijgt. In jouw inkom is ook inbegrepen: professioneel kleur-en stijladvies op maat, een quick hair cut, make-up advies,…

Toegang tot de Sweetszone is gratis.
Je kan dus ook gewoon langs komen om iets te drinken of te smullen ten voordele van onze opvangkittens. Verwen de innerlijke mens met een verwenkoffie, een latte macchiatto of een cappuccino met iets lekkers uit het dessertenbuffet.

Programma        

13u – 14u: toegang deelnemers die vooraf hebben ingeschreven
14u – 17u: toegang alle deelnemers
Vanaf 15u kan er ook kleding gekocht worden aan bodemprijsjes!

Welke kleding?

Enkel mooie hedendaagse dameskleding en accessoires in nog heel goede staat! Geen gewone t-shirts, afgedragen kleding, heren – of kinderkleding. De organisatie heeft het recht te weigeren.
We starten de Swishing met ruim 500 mooie kledingstukken zodat je bij aankomst meteen kan kiezen uit een uitgebreid aanbod!

Informatie

www.swishingandsweets.be
Vooraf inschrijvingen: via swishingandsweets@gmail.com (voor 20/2) Kleding vooraf indienen tot en met 13 februari Nieuwe items en updates op onze Swishing FB pagina Volg ons ook op Instagram

Waar?

Het event gaat door in het Buurthuis in Heppen in de Heidestraat 65

De lijnbus stopt aan de kerk in Heppen. Komt je met de bus? Geef ons een seintje via swishingandsweets@gmail.com dan helpen we met een shuttle.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *