Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

April

Blijver

April kwam in april van 2018 in de opvang. Ze was toen hoogzwanger en beviel van 4 schattige kittens. Alles ging goed. De bevalling was vlotjes verlopen en de kittens groeiden als kool. Tot er 1 kitten ziek werd en weken gedwangvoederd moest worden. Er was duidelijk meer aan de hand. Onderzoek toonde aan dat heel de familie PKD heeft.

PKD is een erfelijke ziekte waarbij ze heel veel cystes op de nieren hebben en ze uiteindelijk sterven aan nierfalen. Er kan dus geen leeftijd op geplakt worden hoe oud ze gaan worden. April is intussen al eens goed ziek geweest en had daardoor meer dan een week niet gegeten. Momenteel doet ze het goed en we hopen dat dat nog lang zo mag blijven. Ze blijft in de opvang omwille van haar aandoening die nauwgezet in de gaten gehouden moet worden.

Update 2022: April doet het op zich goed. Ze geeft wel regelmatig over. Aan haar vacht merk je ook meteen als ze zich wat minder voel. April is heel sociaal en een allemansvriend. Ze knuffel heel graag en is dan ook altijd ergens in de buurt te vinden. 

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!