Hulp aan organisaties en dieren in noodsituaties

Anneloes

Blijver

Anneloes (Loesje, Loesie) werd op 11 april 2018 in de opvang geboren als kitten van April. Alles ging goed tot haar broertje Alpi ziek werd. Weken moest hij gedwangvoederd worden. Uit onderzoek is toen gebleken dat heel de familie PKD heeft. Dit is een erfelijke ziekte waarbij ze heel veel cystes op de nieren hebben en uiteindelijk sterven aan nierfalen. Een leeftijd kan hier niet op geplakt worden.

Ze doen het momenteel goed, maar er is er altijd wel eentje die moet overgeven. Bij Anneloes zie je goed dat er Scottish Fold in zit. Zij heeft platte oren. Ook zij heeft pijn bij het optillen en heeft dat dus niet zo graag. Zij heeft ook een heel speciale houding van zitten en liggen en loopt net als Alpi met scheve achterpoten.

Anneloes is een blijvertje in de opvang omwille van haar aandoening die goed opgevolgd moet worden.

Ze heeft ook iemand die haar zeer genegen is en het volledige meterschap op zich nam. De financiële steun van Eun betekent een enorme hulp in het dragen van de medische kosten en aangepaste zorgen die Anneloes nodig heeft. In naam van Anneloes en Cat Shelter heel erg bedankt voor deze steun!

Update 2022: Anneloes doet het goed. Je merkt wel dat ze af en toe last heeft van haar botten, maar ten opzichte van haar broers valt dat nog mee. Overgeven gebeurt ook regelmatig. Foldjes kunnen de meest rare poses aannemen. Anneloes is daar ook een kei in.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!