Hulpbehoevende kittens en (zwerf)dieren in noodsituaties helpen

Aangezien lieve Cleo en haar zoontje het ontzettend moeilijk hebben om een thuis te vinden, zetten we ze hier graag in de kijker. Zoeken jullie mee? Ze verdienen het zo!

Cleo is een lieve jonge kattin die met veel liefde haar 3 kittens heeft grootgebracht. Ze is rustig, aanhankelijk en houdt van gezelschap. Als je haar achter de oortjes streelt, begint ze zachtjes te spinnen. Werk je aan de computer, dan komt ze er graag bij liggen. Ga je in de zetel zitten, dan komt ze even langs om op de schoot te liggen. Nu twee kittens het nest verlaten hebben, heeft deze zelf nog heel jonge dame wat meer tijd voor eigen hobby’s. Met muisjes spelen en achter vliegen jagen vindt ze heerlijk. 

Camiel is een echt mama’s kindje. Hij geniet er enorm van om dicht tegen zijn mama aan te liggen en luid ronkend nog een beetje te drinken.  

Hij is een echt bengeltje met veel energie, nieuwsgierig en altijd op ontdekkingstocht.  Hij houdt van rennen, klimmen en ravotten, maar is ook heel lief en aanhankelijk. Hij wordt graag geknuffeld en dan begint hij luid te ronken. En als hij moe is gaat hij dicht tegen mama’s warme buik een dutje doen. 

Camiel en Cleo zijn een enorm dankbaar en aanhankelijk duo. Ze zoeken samen een warm nestje waar ze veel aandacht krijgen en lekker kunnen ravotten. Op termijn zouden ze ook graag een tuin hebben om in te spelen. Hondjes en kindjes zijn ze niet gewend. 

Wil jij dit schattige duo een gouden mandje bezorgen? Vul dan snel een adoptieformulier in!

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on pinterest