Cat Shelter Limburg: opvang voor hulpbehoevende kittens

Lorien & Marijn (verhuis ca. 25/9)

Adoptie

Dit onafscheidelijk duo lijkt misschien een wat vreemde combinatie, maar vergis je niet. Het zijn 4 pootjes op 1 buik. Lorien, het zwart-wit kattinnetje, is een heuse spring-in-‘t-veld. Ze is overal graag bij. Haar favoriete speeltje is een balletje met een rinkeltje in of een echte duivenveer. Dan loopt ze heel triomfantelijk met haar prooi door huis. Lorien is superlief. Ze stelt een rustige omgeving op prijs met niet te veel kabaal. Eentje waar ze heerlijk kan chillen, spelen en genieten van aaikes.

Marijn is haar kleine vriend. Klein is hij echt wel. Hij kampt namelijk met een groeiachterstand. Dat maakt hem superschattig maar betekent ook dat hij nauwgezette opvolging nodig heeft wat zijn voer betreft. Omwille van zijn schrokkerige manier van eten en nood aan aangepaste voeding, heeft hij zijn eigen persoonlijke plekje nodig tijdens de eetbeurt. Dankzij voeding die hij nu goed verdraagt, doet hij het steeds beter. Laat je niet verleiden door zijn lieve looks. Marijn is een echte dramaqueen én een hartenbreker. Hij heeft echt nood aan een thuis bij mensen die overdag vaak thuis zijn. Hij is heel aanhankelijk en heeft veel nood aan gezelschap.

Het duo zoekt een thuis waar geen kindjes, hondjes of andere katten aanwezig zijn. Ze hebben allebei nood aan een stapje buiten kunnen zetten in rustige omgeving.

Heb jij een tuintje waar ze ook eens in kunnen ravotten, ben je vaak thuis en op zoek naar een uberschattig duo en schrikt een klein beetje handleiding voor kleine Marijn je niet af? Vul dan zeker het adoptieformulier in en neem contact op met de planning via planning@catshelter.be.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on google
Share on pinterest