Cat Shelter Limburg: opvang voor hulpbehoevende kittens

Kamil & Korre (verhuis ca. 30 juli)

Optie

Wij zijn Korre & Kamil, twee broertjes die samen zijn gevonden in een tuin. Omdat onze pleegmama onze oogjes intensief heeft moeten verzorgen in het begin, associëren wij handen nog niet meteen met knuffels. Wij zijn echter wel ongelofelijk nieuwsgierig en speels. Samen spelen doen we heel erg graag, ook met jou. Om daarna dicht bij elkaar in slaap te vallen. Met een beetje geduld en een rustige aanpak worden wij jouw nieuwe beste vriendjes.

We hebben nog wat tijd nodig om je vertrouwen te winnen. Daarom zoeken we een thuis met al iets grotere kinderen die ervaring hebben met katjes. Een hond kan ook, maar liever een goeie rustige Loebas. Van een hevige spring-in-het-veld schrikken we te erg.

Interesse om hen een geschikte thuis te geven? Neem contact op met de planning via planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (18u-20u).

Ga je binnenkort op verlof?
Opteer voor kittens die na jouw verlof kunnen verhuizen. Ze worden niet langer dan noodzakelijk in de opvang gehouden (max 3 dagen nadat ze er volledig klaar voor zijn). Er zijn voldoende kittens tot oktober die een thuis zoeken. Let goed op de vermoedelijke datum van vertrek die vermeld staat bij de adoptiekittens.  

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on google
Share on pinterest