Cat Shelter Limburg: opvang voor hulpbehoevende kittens

Jorik & Jeske (verhuis: meteen)

Adoptie

Hallo, Wij zijn Jeske & Jorik, twee zwarte schoonheden. Wij lijken erg op elkaar maar er is toch een klein verschil. Het tipje van Jorik zijn staartje is wit. We zijn een introvert duo dat optillen en aaikes wat eng vindt, maar we staan wel op de eerste rij als je met het hengeltje speelt. Dan doen we heel graag mee en amuseren we ons enorm! Hier zie je ons in actie.

Wij hopen op een warme thuis bij een kattenliefhebber die ons wat tijd wil geven. We vinden het ook heel belangrijk dat we op termijn ook eens een stapje buiten kunnen zetten.

Vinden jullie ons een leuk duo? Vul dan zeker het adoptieformulier in en neem contact op met de planning via planning@catshelter.be of bel 0472 64 80 99 (18u-20u).

Ga je binnenkort op verlof?
Opteer voor kittens die na jouw verlof kunnen verhuizen. Ze worden niet langer dan noodzakelijk in de opvang gehouden (max 3 dagen nadat ze er volledig klaar voor zijn). Er zijn voldoende kittens tot oktober die een thuis zoeken. Let goed op de vermoedelijke datum van vertrek die vermeld staat bij de adoptiekittens. 

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on google
Share on pinterest