Cat Shelter Limburg: opvang voor hulpbehoevende kittens

Isa & Erwin

Adoptie

Omwille van persoonlijke redenen zijn we voor Isa en Erwin op zoek naar nieuw personeel. Isa en Erwin zijn 11 jaar en broer en zus. Ze hangen heel erg aan elkaar en worden dan ook enkel samen geplaatst. Isa, het tijgervrouwtje, heel koddig, rond en gezond is enorm gehecht aan welbepaalde mensen. Eens ze je vertrouwen heeft, kan ze uren trappelend en snurkend op schoot liggen. Isa is een heel uniek karaktertje, een zacht poesje dat zelf bepaalt wanneer ze bij jou wil komen liggen. Ze heeft ook een heel klein miauwtje, in tegenstelling tot haar broer. Ze houdt niet zo van drukte of opgejaagd worden door kindjes. Ze zit graag op het terras rond te kijken naar de straat, zelfs bij kouder weer in de lente of herfst. Ze ligt steeds (als ze op haar gemak is) met haar buikje in de lucht en wordt héél graag geaaid op haar buikje (in tegenstelling tot de meeste katten). Ze ligt dan ook overal in de grappigste poses en is niet gegeneerd voor haar rond buikje :-). 

 Erwin is het zwartje, hij was altijd het kleinste katje van het nestje dus heeft ook altijd gevochten voor zijn eten. Dit maakt dat hij heel erg op eten belust is en van zich laat horen als er gekookt wordt of gewoon als je in de keuken bent. Hij steelt al het eten van Isa en dat vindt Isa helemaal oké. Hij durft ook wel eens een hapje stelen als er iets op de salontafel staat… Eten is zijn leven. Het is ook een grote fletskont en is non-stop bij iedereen aan het knuffelen, hij zou 24/24u gepakt en geknuffeld willen worden. Hij wilt ook steeds zijn zus knuffelen en bij haar slapen, waar Isa niet altijd evenveel zin in heeft. Erwin is een allemans vriend en leeft voor knuffels en aandacht. Het liefste katertje ooit.  

We zoeken dus voor hen een rustige thuis zonder kleine kinderen. Een binnenhuisomgeving daar ze niet gewend zijn om buiten te gaan. Een catproof tuin of terras kan natuurlijk wel. Wie oh wie wil deze

Kan en wil jij hen een nieuwe thuis bieden? Vul dan snel het online adoptieformulier in.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on google
Share on pinterest