Projectomschrijving

Dit is Midori! Ze werd,helemaal verloren, in de stromende regen gevonden en was heel verzwakt. Haar pleegmama nam Midori onder haar hoede. Dankzij haar goede zorgen is ze helemaal opgekikkerd. Ze werd Midori (Japans voor ‘groen’) gedoopt omwille van haar diepgroene ogen. Nu geniet Midori volop van knuffels en aaitjes, en dat laat ze graag merken: ze spint en ronkt erop los! Ze is een beetje verlegen en heeft tijd nodig om aan een nieuwe omgeving en mensen te wennen. Ze is al vriendjes met de poes des huizes, maar ze eist ook graag de aandacht op. Midori zal eerst de kat uit de boom kijken voor ze je haar vertrouwen schenkt. Eens ze zich thuis voelt, zal ze je veel liefde en dankbaarheid schenken.

Tijdens een uitgebreid onderzoek werd een licht hartruisje vastgesteld dat bij jaarlijks onderzoek bij de dierenarts in de gaten moeten worden gehouden. Midori is een lieve meid die het nog niet makkelijk heeft gehad en al heel wat kwaaltjes heeft overwonnen. Om die reden zoeken we een kattenbaasje dat begrip heeft voor haar situatie en haar goed blijft ondersteunen.

Schenk jij haar een gouden mandje? Neem dan contact op met de planning en kom haar snel bezoeken: planning@catshelter.be of 0472/64 80 99 (18u tot 21u).

NAAM MIDORI
Geslacht V
Leeftijd > 1 jaar
Status in behandeling