Projectomschrijving

Hallo, wij zijn de broertjes Diem en Duplo, opgegroeid in een warm pleeggezin met een heel lieve mamapoes en nog  een broertje en een zusje. We liggen nog steeds graag gezellig bij mams en krijgen dan liefdevolle likjes terwijl we bij haar drinken. Ja, ja, we hebben een echt luizenleventje. Als we 12 weken zijn, zijn we klaar om naar onze eigen thuis te verhuizen.
Ik ben Duplo, gitzwart en de kleinste van het nest. Maar vergis je niet, ik ben een goede eter hoor. Als het etenstijd is, ga ik al goed op tijd klaarzitten. Dan ben ik de eerste en kan ik het volste bakje uitkiezen. Naast eten speel ik heel graag, maar ben wel wat rustiger dan mijn broertjes en zusje. Ik hou van rustige plekjes waar ik af en toe een dutje kan doen. Op de schoot van mijn pleegmama val ik af en toe pardoes in slaap. Het is daar zo lekker warm en knus.
Oh, ja, ik zou heel graag mijn grote broer Diem meebrengen. Ik vind hem best wel stoer, met zijn tijgerpels. Hij kan trouwens heel goed met balletjes spelen, niet normaal. We spelen graag samen. Rondrennen door de kamer, rollebollen, en in de krabpaal hangen, vinden we heel leuk.
Hebben jullie een gezellige thuis voor ons waar we naar hartenlust kunnen spelen, lekker eten en af en toe een dutje kunnen doen op een rustig plekje? Als we nog wat groter zijn, zouden we ook graag een stapje naar buiten kunnen zetten. Neem dan even contact op met de planning via planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (18-20u) voor meer info en een vrijblijvend bezoekje.
NAAM DIEM & DUPLO
Geslacht M & M
Leeftijd < 3 maanden
Status besproken