Projectomschrijving

MALCOLM & MOON & MIRABELLE

Deze kittens zijn 3 handen op één buik. De broertjes Malcolm en Moon vinden het geweldig om samen met hun zus Mirabelle te spelen. Ze zijn nieuwsgierig en niet snel bang. Mirabelle en Malcolm zijn de aanvoerders, Moon volgt. Moon is de rustigste van het trio.
Ze vinden het niet erg om opgepakt te worden en Mirabelle komt graag naast of op je schoot liggen. Ze is een stoere meid maar kan ook rustig en lief zijn.
De broertjes lijken wel een tweeling en zijn moeilijk uit elkaar te houden. Moon heeft iets meer grijs en Malcolm heeft dan weer iets meer bruin in zijn snoetje maar voor de rest identiek. Ze komen altijd hallo zeggen als ze je even niet gezien hebben en gaan dan fijn verder spelen. Ze zijn geen grijpgrage handjes gewoon. Hondjes vinden ze maar eng.

Opgelet: deze 3 musketiers zoeken een thuis waar ze alle 3 welkom zijn! We weten dat dit niet makkelijk is, maar moeilijk gaat ook. Deze 3 amigos splitsen doen we liever niet. En moeilijk gaat ook 🙂

Kan jij dit olijke trio een voor-altijd-mandje bieden, neem zeker contact op met de planning via planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (18-20u) voor meer info en een vrijblijvend bezoekje.

NAAM MALCOLM & MOON & MIRABELLE
Geslacht M & M & V
Leeftijd < 3 maanden
Status adoptie